Sculpturen van Nederlandse historische personages, vanaf 10 oktober te zien in de tentoonstelling "Op sterk water" in het Waterliniemuseum. Hier een korte film van de sculpturen op schaal en hoe ze uiteindelijk zijn geworden, tijdens de opening van het nieuwe Waterliniemuseum.

 Desire is vanaf juli te zien bij Galerie Majke Hüsstege

sculptuur aap Annerose Langeveld

 

Expositie Meetingpoint, Ho Chi Minh City Fine Arts Museum.

Victa & Victus gaat op reis en is te zien in de tentoonstelling "Meetingpoint" in Ho Chi Minh City Fine Arts Museum, Vietnam van 4 mei t/m 20 mei 2014.

At Ho Chi Minh City Fine Arts Museum

Expositie NEUE GALERIE
in Landschut (DE), van 4 tot 30 april 2014.

prelude 2.9, Landshut Annerose

Zomervilla /Ah wat lief

Van 24 mei t/m 2 september is Desire te zien in de is de tentoonstelling "Zomervilla" in museum Villa Zebra, Rotterdam. En vanaf 14 december t/m maart 2014 te zien in de tentoonstelling "Ah wat lief", in het Concordia theater, Enschede.

Club A. Projects @ loods 6

Het werk Biodome is te zien in de expositie Club A. Projects in Loods 6 in Amsterdam. De opening is vrijdag 21 sept. van 17–21.00 uur. Om 19.00 uur is de officiele openingstoespraak door Roos van Put, Hoofdredacteur van Kunstbeeld.

Curator: Piet de Jonge. Club A.Projects is een samenwerkingsproject van Galerie Brandt, Galerie Roger Katwijk, Galerie Metis, Galerie Majke Hüsstege en Galerie Zic Zerp.
Openingstijden: zaterdag 21 sept. t/m zondag 30 sep. van 12-19.00 uur. Locatie: Bagagehal Loods 6, KNSM Laan 289, Zeeburg, Amsterdam.

Ah wat lief!

Vanaf 4 oktober is de groepstentoonstelling "Ah wat lief!" te zien in Villa Zebra in Rotterdam.
In deze tentoonstelling is werk te zien van Peter Bastiaanssen, Merijn Bolink, Anne van Eck, Wim van Egmond, Stefan Gross, Han Hogeland i.s.m. John Treffer, Eva Krause, Marjan Laaper, Tom Liekens, Christien Meindertsma, Rachel Nieborg, Onno Poiesz, Roos & Chris, Bart Siebelink, Marie Cécile Thijs, TINKEBELL, Birgit Verwer en van mij.
Deze tentoonstelling is te zien vanaf 4 oktober tot 12 mei 2013, elke dinsdag t/m zondag van 12.00 tot 17.00 uur. Locatie: Stieltjesstraat 21, Kop van zuid, Rotterdam.

Over de schutting

De binnenstadstuinen van Haagweg 21, Haagweg 19 en Oranjeboomstraat 1 te Breda zijn getransformeerd tot een grote buitenbeelden-expositie, waarbij je letterlijk over de schutting gaat. De expositie is te zien van 2 t/m 30 september, elk vrijdag, zaterdag en zondag, van 12 tot 17 uur.
Daarnaast zijn er op zaterdag 15 september vanaf 12 uur acts, muziek en poezie.
Op zaterdag 22 september is van 20.00 tot 1 uur een nachtexpositie en op 30 september zijn ateliers ook open. 

 

 

Ruphus with Roadkill op RAW Art Fair 2012

Van 8 tot 12 februari was Ruphus with Roadkill te zien op de RAW Art Fair in Rotterdam
bij Galerie Majke Hüsstege.
Van 14 febr - 27 maart was het werk te zien in Galerie Majke Hüsstege, ’s-Hertogenbosch. 

realistic sculpture dog roadkill

The past as future

Nederlandstalige autonome documentaire, 17 minuten. Gemaakt door Annerose  & Ton van Zantvoort, in samenwerking met Schatten van Brabant, Provincie Noord-Brabant. Voor het eerst in de historie van onze aarde wonen meer mensen in steden dan op het platteland. We vervreemden van de natuur. Voedsel heeft een andere betekenis gekregen en vaak weten we niet meer wat we eten of waar het vandaan komt. Stijn leidt een ander leven dan veel mensen en loopt liever voor de kudde uit, dan dat hij met de kudde meeloopt. Hij is vijftien jaar schapenherder en sinds een aantal jaren produceert hij tevens slowfood, maar ook voor Stijn lijkt er geen ontsnappen aan het keurslijf van de maatschappij.

Trailer:

 

 

 

Screenings 2011   date time
       
Planet in Focus Festival Toronto, Canada 12-16 Oct.  
Cheese Film Festival Slowfood Italy 16-19 Sept.  
Kinookus GFF Gastro Film Festival, Croatia 14-18 Sept.  
China International A.N.F.F. Beijing, China 18-22 Aug.  
Kasteel Nemerlaer Haaren  Buitenfilm 2011 14 Aug. 16.00
Natuurmuseum Brabant   Tilburg / Filmzaal   juni - mei  
International Film Festival Breda  Pathé Breda 26-27 Mrt. 19.00
Food Film Festival  Amsterdam, Studio K- zaal2 19 Mrt. 13.00
Verkade Fabriek  Private screening SvB 10 Febr.  15.00
       
       

Jassus Exodermis te zien in de expositie LEF
 
De expositie LEF is te bezichtigen vanaf 1 oktober tot 9 april 2012 in ’t Nieuwe Nathuis, de nieuwe expositieruimte  van museum DE LOOIERIJ  in Dongen. In deze expositie zijn ook werken te zien van Danielle van Broekhoven, Yasser Ballemans en Niels Ballemans.

 

Elevare

Schetsontwerp voor een kunstwerk voor het Zwijsen College te Veghel.